Sain tässä päivällä inspiraation ja aloin kaivamaan kasvihuoneen edustaa auki. Meinaan tehä siihen kompostille kunnon alustan, mukulakivistä ja sementistä, ettei tartte olla aina kitkemässä ja putsaamassa. Laittas samantien tuon kasvihuoneen etuseinustankin siistiksi. Tympii niin nuo heinät kun ne tukkii joka paikkaan.
Aivan ennen alotusta en hoksinu kuvata, joten vähän matkaa jo uurastin tuon kaivannon kans, kun kuvasin.


Ja tässä oon menossa....huomenna jatkuu, jos inspis jatkuu wink Tarttis hakea vaan enää sementtiä pari säkkiä ja kerätä ne kivet... muutenhan tuossa ei enää kovin kauaa mene. Ite kompostin alustan teen ihan sileäksi sementillä, jotta se on helpompi sit puhdistaa. Ja hieman korkeammaksi myös mitä tuo käytävä, sadeveet valuu aina kasvihuoneeseen ja siellä seisoo vesi käytävillä, varsinki tänä kesänä on seissy. Jos sais jotenki sillai tämän tehtyä, että sadevedet ohjautuis sivuun...katotaan.


Ja Syysmyrkkyliljahan se oli, sen mun keväällä kummastuttava lehdistö, josta täälläki kyselin apuja. Nuppuja pukkaa ihan urakalla, suurimmat aukeaa ihan pikapuoliin. smiley





Pensasmustikkaa ostin myös joku aika sitten, istuttelin ne käytävän varrelle. Nämä vaan pitää muistaa suojata kunnolla talven ajaksi, on nimittäin jäniksille suurta herkkua. Eli korkeat verkot ympärille... ja koivutislettä joka puolelle.



Pilvikirsikka on ottanu ja keikahtanu nyt kovin tuulien aikaan. sad Ihan on menny vinoon. Pitää tälleki värkätä joku tuki ja suoristaa se. Tais kärsiä siitä, kun kaiveltiin "poikasia" sieltä juurelta pois ja tuli katkastua yks aika iso juuri just tuosta rinteen yläpäästä...tais mennä just pahimmoilleen. En tiiä, josko sen sais suoristettua ja tuettua niin että juurtuis uudelleen kunnolla paikoilleen. Lehtimääräkin on kyllä ihan mieletön, kasvuvauhti ollu tänä kesänä yli metrin! Voi olla että senkin vuoksi tuuli on päässy sitä keikuttamaan.



Suihkulähteenkin tyhjensin ja vein pumpun jo pois. Eipä sitä ehtiny kovin montaa kertaa päällä pitää. Mutta onpahan nyt ens kesäksi systeemit lähes valmiina. smiley
Nyt nukkumaan ja huomenna taas töihin uusin voimin!