Meidän tontti..ihan metsässä siis ollaan,täysin tyhjästä aloitettiin, pihasuunnitelma alkoi muotoutua päässäni jo tässä vaiheessa ja paperilla oli ensimmäinen versio jo ennenkuin talosta oli tietoakaan.  Kuva tosin on hiukan tumma, eikä siitä näe kunnolla maan muotoa, mutta kysessä siis etelään laskeva rinne. Kuvan takalaidassa näkyvän metsän reunaan maa laskee n. 6 m ja matkaa sinne siis vajaat 200m. Lämmin ja suojainen paikka, ihastuin tähän jo kauan sitten joskus joulukuusta etsiessä.

Tässäpä toinen kuva, päivänvalolla, 16.3.2007

 

 

Talon alle ajettiin 2,5m soraa, joten ympäröivä maa jäikin vieläkin alemmaksi mitä oltiin kuviteltu..tosin hyvä vaan. Rinnepihasta olin aina haaveillut ja näinpä siitä nyt sitten tulisi kunnon rinnepiha! Talon takaseinästä oli 3 metrin lasku 20 metrin päähän metsän reunaan. Tosin näkymä on kuvissa aika lohduton..hankala oli välillä kuvitella puutarha tuon sotkun tilalle.

 

Täytemaata ajettiinkin sitten tonneittain. Kaivuri uurasti pihalla pari päivää ja muotoili maat piirustuksen mukaan. Ja kuvia en siltä ajalta nyt voi tähän laittaa,kun tietenkin tietokone kaatui siinä välissä ja kadotti kaikki pihan perustuskuvat kokonaan!

Mutta lähtötilanne siis oli tämä ja intoa on riittänyt tähän päivään asti, välillä liiankin kanssa. Oon viimeinki saanu toteuttaa monia lapsuudenkin aikaisia haavekuvia..ruusukaaria, kivimuureja, portaita jne. romanttista hömppää