Näitäkin pieniä sidontajuttuja teen aina toisinaan, sukulaisavustusta jos näin vois sanoa. Muutaman sidontakurssin aikoinaan koulussa kävin ja tykkäsin kyllä niistä hommista. Saa näin pidettyä ainakin vähän niitäki taitoja yllä.

Ja tietenki nyt tänneki kuva tästä kranssista pitää laittaa. Pohjana oli oasis kranssipohja, sen päällä hento kerros valkoista sisalia. Pihalta keräsin kaikki välivihreät, mm. seppelvarpua ja koivuangervon latvoja. Vaaleanpunaisia ruusujen lisäksi laitoin valkoista tertturuusua ja harsoa..ja kukkapenkistä nuo tummemman punaiset ruusuangervon kukatki sopi hyvin sekaan. Näin kesällä on kiva värkätä kun niin paljon saa tuolta luonnosta..säästää muutaman sentin kuluissa kun ei tarvi kaikkea ostaa.

 

Kahvipöydän kimppuun laitoin vain yhden valkoisen tertturuusun ja harsoa..loput on kerätty kukkapenkeistä. Ja siinä siis valkoisia syysleimuja, nupulla olevaa tahrapiiskua, pikkusydäntä, keltaisia päivänliljan kukkia ihan muutama, päivänliljan lehtiä ja koivu- ja ruusuangervojen oksia vihreinä.