Niin se vaan taas viikko meni, ettei tullu asiaa. Niin on satanu tuota vettäki, ettei ole saanu tehtyä pihalla juuri mitään, nurmikon leikkuukin jäi kesken ja jälki on sen näkönen.

No viikolla nostivat mummolassa perunaa, vanhan kansan malliin..me vaan käytiin katsomassa kun ei tiietty ajoissa koko nostosta. Lapsille mieluista puuhaa, ja koko suku paikalla, niin oli kaveria. Kuvat on taas kännykällä otettu ku kamera tällä kertaa hukassa...


Taimistoreissuki tuli tehtyä ja oli niin mukavaa! Kiitos vaan matkaseurasta Vaahterameän emännälle!  Ens vuonna uudetaan kyllä ihan varmasti. Ihan huippu vaan istua linja-autossa ja antaa kuskin ajaa sinne minne pitää, eikä tartte ite pähkäillä että missähän sitä ollaan. 20 eurolla pääsi mukaan, sai ruuat ja kahvitki samaan hintaan.

Suuntana oli siis Pietarsaari, ensin Kannuksessa Karpin taimitarha, Pietarsaaressa Sundin puutarhakeskus ja viimesenä Blomqvistin taimisto. Ja tuli tehtyä löytöjä, sain vaikka ja mitä ihanaa mitä en ole kahtelemallakaan löytäny tähän asti....purppuraheisiangervoa, Rusovuohenkuusamaa, Syyshortensia, paria ruusua, koristeheiniä, huiskunaunusta ja muutamia muitaki perennoja. Siinä ois ens viikolle joksiki iltaa vähän puuhaa.


Kivoja mallisitutuksia oli siellä Sundilla...tämmöstä ku sais itelleki joskus...
Linja-autossa oli tiivis tunnelma paluumatkalla...käytävät sullottu täyteen puita ja taimikasseja. Ei enää mahtunu tavaratilaan auton alle yhtään mitään. Kauppiaat mahto olla tyytyväsiä.

Jäi eräältä ritarilta prinsessa löytymättä...missäs se viipyy? Kukkasetki kuihtu kesken matkan...


Kiitos viherpeukaloille Nivalaan ihanasta reissusta!