Pikkuhiljaa alkaa kait tuo syksy olla jo  täällä...eihän siitä mihinkään pääse. Puut on ruskehtavia, lehdet tippuu...tulis nyt edes hyvä ruska niin sais nauttia siitä vielä ennen talvea.

Kukat alkaa olla vähissä, tässä vielä muutama kooste tällä hetkellä kukkivista. Maanpeiteruusu The Fairy aloitti kukintansa aika vasta, sen verran koville olti viime talvi kun en saanu suojattua sitä, että ei meinannu lähteä ollenkaan edes kasvamaan. Karpaattien kellon takana, pilkottaa vaalenapunaiset ruusut...vaatimattomaksi ja pieneksi jäi. Ehkä tuo paikka ei ole kaikkein paras sille.


Etupihalla vielä punatähkän lisäksi kukkii Tähkätädyke ja Kivikkokurjennokka. Alimmassa kuvassa Hopeatoppo ja punalehtinen Tarhakeijunkukka.


Sain neitoperhosenki ihan lähikuvaan, on se vaan kaunis!


Neidonkurjenpolviki jaksaa vielä yrittää, tämän piti kaikki olla tuota vaaleanpunaista neidonkurjenpolvea, mut eipä ollukaan. Puolet ainaki on violettia, luulisin että ihan tavallista verikurjenpolvea. No olkoot, ei jaksa vaihtaa ja siirtää...


Päivänlilja ´Frans hals´


Muuritki on niin kivan näköisiä nyt, sinilaakakataja alkaa vähitellen peittämään itkumuuria alleen. Talon päädyssä matala pensashanhikki loistaa ihan keltasena.Ja metsäpuutarhan rakentaminen jatkuu tänään, siitä kuvia myöhemmin. Kohta alkaa olla valmista, siltä osin kun oon sitä nyt alueen kerrallaan tehny.