Aikomus oli maalata leikkimökkiä ja tehä muutaki pihalla vaan ei jaksanu. Aamuilla kävin ostamassa jopa pensseleitä että voi maalata...mut ei oikein tullu inspistä niin se jäi. Tein aamulla Miikan päiväunien aikana avomaankurkuista kurkkusalaattia, ei oikein muuta järkevää käyttöä niille keksiny tähän hätään. 7 litraa sitä tuli, muutama purkillinen siis. Ei tarvi kaupasta ostaa nyt vähään aikaan. Loput kurkut vois tehä ihan viipaleiksi etikkaliemeen, jos löytäs jostain jonku hyvän ohjeen.


Syysleimut alkaa takapihalla olla parhaimmillaan. Punavärimintutki kukkii kyllä, on onneksi levinny kesän aikana melkein entiselleen vaikka ne puoliksi talven aikana häviski. Tarhapiisku tuossa vasemmassa laidassa, sen kukinta kestää pitkälle syksyyn.


Miksun kans vietettiin nyt sitte urakalla laatuaikaa...on nukuttu päiväunia, ajeltu mönkkärillä,syöty herneitä välillä ja taas mentiin...


Ja saanen esitellä mun salaisen kivikasani, josta on muutama kivi tänne pihalleki kulkeutunu.. Että ei meiltä kivet ihan heti lopu kesken! 

suurimmat kivet tuolla kasassa on mönkkärin kokoisia, vähän ehkä osaa hahmottaa tuota kasan kokoa ku vertaa tuon mönkkärin kokoon. Ja lisää tulee kokoajan. Murskeeksi nuo päätyy vielä jossai välissä, pitäs käydä muutama kierros vielä varalta ja kerätä hyvän näköset kivet talteen jos vaikka joskus vielä sattus tarvimaan. kuvat on jälleen epäselviä, tuo kamera ei tarkenna niitä vaikka kuin yrittää..zoomin väliin on tainnu mennä hiekkaa ja multaa. Muutaman kerran se on taskussa kulkenu pihalla, tainnu tippuaki joskus tuonne penkkiin. Pitäs kait jotenki putsata sitä, tai käyttää jossaki huollossa.


Kesäkukat vetelee viimeisään,  mut kohtahan ne saa vaihtaa kanerviin ja muihin syksyn juttuihin. Puissaki alkaa olla jo keltasia lehtiä,, oi voi ku tämä kesä menee ihan liian nopeesti! Tuntuu että vastahan sitä on päässy alkuun! Vaan eikai se auta, pitää nauttia tästä niin kauan ku vaan suinki pystyy. Ja onhan se syksyki kyllä ihan mukavaa aikaa, siihen asti ku tulee ne inhottavat loskakelit. Mut onneks sinne on vielä aikaa.