Miten tämä aika meneeki niin nopeesti, tuntuu että ihan vastahan mä kirjottelin tästä samasta aiheesta... no mutta niin se vaan on. Syyslannoitetta levittelin eilen vesisateessa ison säkillisen eikä se ihan riittänykään..sen verran enemmän on nyt istutuksia ku viime syksynä että näköjään en osannu ihan arvioida tarvetta. Saa ainaki toisen säkin hakea lisää.

Luonnonmukaista Biolanin Syksyn pk lannosta siis käytin, tästä linkistä pääset tutustumaan ko. lannoitteeseen. Tuota vois kyllä käyttää kesälläki kukkimisen parantamiseksi, jos tarve vaatii...tosin hankalaapa sitä on oikein kotipuutarhassa tietää millon maassa on liian vähän kaliumia ja fosforia.

Täaltä taas voit käydä lukemassa vuoden takaisen juttuni syyslannoituksesta, tuskinpa kannattaa toiseen kertaan samoja asioita kirjotella. Elokuun puoliväliin mennessä, tai viimeistään elokuun loppuun mennessä syyslannoitteet pitää antaa, jotta ne ehtii liueta ja kasvit saa ne käytettyä ennen talvea.

Kaivurinki ajoin taas eilen murakasalle, ja tällä kertaa en enää jättäny sormiani oven väliin. Voip olla ettei ihan heti tuu jätettyä, sen verta kova opetus oli.. Siellä se pahanilman lintu, kännykän kameralla kuvattu niin ei tullu kovin selviä kuvia. Mutta sain mä nyt sitte viimein multaa, ens viikolla ois tarkotus laittaa alppiruusut maahan, sekä nuo muut taimet jotka on koko kesän seissy tuolla kasvihuoneen seinustalla.


Kukkiviaki on taas uusia, tätini antamista Leimurakkauksistaki yks jo kukkii (oik), vaikka on vielä ihan pieni taimi.. Vieressä samassa penkissä ihanan lilan punainen Tähkätädyke


Takapihalla taas nauhukset on kukassa, samoin punatähkä, syysleimut, päivänliljat, punaväriminttu, tarhapiisku, jaloangervot, kuunliljat...yms.

Ja leikkimökkiki on vaihtanu väriä, vähän näkyy tuosas kuvan reunassa...tosin takaseinä on vielä maalaamatta ku loppu maali kesken.

No, vielä ois paljon tekemistä, jos sitä sais suunnilleen nyt hommat kondikseen tässä syksyn aikana. Niin ja joo, kyllä mä jo syksystä puhun ku puissaki on keltasia lehtiä jo vaikka kuin paljon... mut ei se haittaa. Syksy on koko vuoden parasta istutusaikaa, niin nautitaan nyt siitä!