Tätä kasvuvauhtia on kyllä niin hauska seurata että pitää tänne teidänki näkösälle laittaa toinenki vertailukuva.Ruusuportista ja sen alla olevista portaistaki nyt kuva, ku kerta portaista oli puhetta. Niissä käytetty betonimuurikiviä, askelmavälit täytetty murskeella.


pilvikirsikka tekee ihan mielettömästi juurivesoja, täältä sais nyt taimia ilmaseks jos joku haluaa. itelle jo yhden siirsin purkkiin juurtumaan, jos laittas tuonne pelikentän laitamille jonneki.


Vieressä noiden keijuangervojen eteen tai alle pitäs vielä keksiä jotain..joku maanpeitekasvi ehkä..ei olis niin paljon ruohottavaa ku ei pääsis nuo rikkaruohot valtaan. ehotuksia otetaan vastaan...


kivimuurin reunalla Sinilaakakatajaki alkaa kivasti putoamaan reunaa alas. Näyttää tuoki juurtuvan oksista maahan, vois siis lisätä sitäki kotikonstein.


Kiikun vieressä muurin reunalla kukkii Karpaattienkello


Kiven päällä ruukussa Köynnöskrassia, osa ite kasvattamaa, osa ostettua..


Ja nyt täytyy sanoo ettei tällä hetkellä harmita yhtään että on tullu tuota pikkumansikkaa laitettua tuonne omenapuun juurelle...ja syy on tässä

Lasten ihan ikioma mansikkamaa..ja äitinki vähäsen. Eipä tarvii noiden syödä oikeasta mansikkamaasta mansikoita ku saavat tästä.