Eilen nyt viimein sain tervattua noita hirsiä, joita pitäs upottaa sit tuonne alas käytävän reunoille. Moottorisahaaki yritin käynnistää mut ei tuo käsi vielä sitä oikein kestäny, tai sitte mulla on väärä tekniikka. Kait seki vielä pitää opetella ku tuo isäntä on niin paljon töissä ettei se ehi mua aina joka välissä auttaan. Sais ite sit pätkittyä nuo hirret sopivan mittasiksi ja tervattua saman tien kaikki.


Kurkkusalaattia lisää, viimeset avomaankurkut on nyt kerätty, meni vähän into tuon kasvihuoneen hoitamisen suhteen, vihannespunkki valloitti kurkut ihan täysin, viiniköynnöksenki, ja pitäs myrkyttää se nyt äkkiä. Siihen tarkotukseen oivaa ainetta on Carbon kick booster, luomuhyväksytty punkkientorjunta-aine niin koristekasveille ku vihanneksilleki. Löytyy tietenki pihakutsujen kuvastosta tästä klikkaamalla...

Ja kurkkusalaattipurkkien kannenpäälliset ja etiketit myös pihakutsujen tuotevalikoimaa. Musta nuo on ihania, tosi kivoja tuliaisiaki.


Väriä etupihalle tuomaan ostin palloksrysanteemin. Kukkii niin ihanasti ja kestää muutaman asteen pakkastaki, pitkäikänen syksyn ilostuttaja.