Täten ilmoitan, että löysin itselleni uuden harrastuksen, ehkä joskus jopa työnkin..uusi tittelini on pihaneuvoja  Helmikuusta alkaen alan pitämään pihakutsuja puutarhasta ja pihan hoidosta kiinnostuneiden ihmisten luona..joko sisällä tai ulkona. Emäntä kutsuu sinne vieraat, minä esittelen..ihan samantyylinen toimintaperitaate kuin esim. Partylitellä. Minusta tuo idea oli loistava, kun kuulin tästä! Tämä jos joku on mun omaa alaa, kun on alan koulutuskin taustalla..samoin 7 vuoden kokemus muusta vastaavanlaisesta kotimyynnistä. Saa tavata ihmisiä, saa omaa aikaa, mutta samalla voi ite määritellä sen milloin menee ja kuinka paljon! Ja kaikenlisäksi tienaa vähän taskurahaa, harrastuksesta.

Joten jos kiinnostuit, minuun voi ottaa yhteyttä jättämällä kommenttikenttään viestiä sähköpostiosoitteen kans, sitä ei näytetä julkisesti muille, vain minulle.  Ja tottakai jos tunnet minut, niin puhelimellakin saa soittaa! 

         "Pihakutsut - suomalaisen piha- ja puutarhakulttuurin edistäjä

Pihakutsuja järjestetään ympäri vuoden emäntien tai isäntien kotona, kauniilla ilmalla myös puutarhassa.  Pihakutsuilla tapaat samanhenkisiä puutarhanystäviä, saat neuvoja ja opastusta pihan ja puutarhan laittamiseen liittyvissä ongelmissa. Pihakutsut on myös puutarhakauppa kotonasi, voit  hankkia kauttamme korkealaatuisia kasveja, tarvikkeita ja pihan, parvekkeen ja pation sisustamiseen liittyviä tuotteita."

 

Kuvaa klikkaamalla pääset Pihakutsujen nettisivuille.

Tai jos joku teistä lukijoista on puutarhalan ammattilainen tai kokemusta omaava puutarhaharrastaja ja haluaa hankkia lisäansioita itselleen, sinulla myös on mahdollisuus lähteä mukaan pihaneuvojaksi ja pitämään pihakutsuja. Siitä myös saa minulta lisätietoa sähköpostin kautta.

Tämän perustajina on siis oma piha lehti, taustavoimina useita puutarha-alan asiantuntijoita!

 

Mitä ootte mieltä, miltä kuulostaa?