Nyt on lapsillaki oma terassi leikkimökin edessä. Raparperilehtilaatat pääsi paikalleen, kukan muotoiseen ympyrään, pikkukiviä ympärilleen, idean löysin joskus muinoin Varjoyrtin puutarha-Blogista. Ihastuin tuohon laatoistusmalliin ihan täysin, ja varsinki leikkimökin eteen ihan täydellinen ratkasu.

Alla on taas kuivabetoni, sementin ja soran, seosta 1:4, tai 0-8 ml mursketta se virallisesti on...ja kivet ja laatat on paineltu siihen päälle, lopuksi väleihin vielä harjattu kuivabetonia. Tasottelun jälkeen vaan kastelin suihkulla koko alueen ja kunhan se kuivuu niin siitä tulee semmonen niinku olis valettu betoni. Tämä on vaan vähä helpompi tapa tehdä. Laatat on valettu ihan märästä betonista, muuten suhteet on samat. Sopivasti on sateitaki nyt luvannu, toivotaan ettei ratkeilis ja halkeilis.

Isäntä oli kaverina sekoittelemassa ja kärräämässä soraa, se on sen verran raskasta että mulla ois menny siihen monta päivää. Onhan tuo melko näpertelyä, varsinki noita pikkukiviä tuonne asetella...haaveilin joskus että oisin tehny noita käytäviä samalla systeemillä mut enpä taidakaan. Kivien keräämisessä menee hirmusesti aikaa, lapset onneks autto siinä hommassa.