Ei minusta kyllä taidemaalaria tai piirtäjää saa tekemälläkään.. Mutta laitanpa nyt kuitenki tänne..Nummentonkijan innoittamana meinaan nyt itsekin tehdä tuollaisen "pyörylän" tuon kaarimuuren sisäpuolelle..eli yläpuolelle. Ei oikein muuta osaa siihen "nähdä" ja mukavasti tuollainen pyöreä penkki siinä keskellä toistais tuon muurin pyöreää muotoa.

Eli keskelle nyt tuohon kohtaan viimein voisin laittaa sen haaveilemani vesiaiheen, pienen suihkulähteen. Ja käytännössä sen pitäs siis olla sellainen laakea kivillä päällystetty alue. Keskelle tulee sellainen, olkoot nyt vaikka saavi, jonne laitan pumpun, ympäristön päällystän allasmuovilla ja saavin päälle verkko, jonka läpi tulis se pumpun nokka ja koko alue pienellä, nyrkin kokoisella kivellä piiloon. Eli ei näkyvää vettä muuta kuin siinä kun vesi suihkuaa kivien lomasta. Muuten nuo lapset on kyllä siellä koko ajan..ja voihan se olla että tulevat olemaan siinä muutenki ämpäreiden kans lorkkimassa.. Mut toivotaan että vähän estäis nuo kasvit tuossa ympärillä. Sähköjohdon vois vetää tuota talon seinän vieruspenkin takalaitaa pitkin ja kaivaa nurmikon ali tähän.. Halkaisija tuolle kokonaisuudessaa ehkä. n. 3-4m.

Ja toiselle reunalle tuollainen ihana vaaleanpunakukkainen koristeomena puu, tai purppuraomenapuu oikeastaan, Malus ´Makamik´ (nimeä klikkaamalla pääset katsomaan miltä puu näyttää luonnossa) Suomessa tuskin tulee kasvamaan noin suureksi..eli semmonen 4-5m korkea.

Ja tässäpä vielä kuvitteellinen sivukuva yritys..ei kyllä kovin kaksinen mut ehkäpä se osalle selventää näitä ajatuksia, jotka ei ole tottunu kattelemaan näitä ylhäältä piirrettyjä kuvia..

Ja tämä nyt olis keväällä ensimmäinen tavoite saada aikaiseksi...