Lämpö saa kaikki kukat kukkimaan ennätysvauhtia..monet kukat kukkii pari viikkoa etuajassa..saas nähdä jääkö tässä syksylle mitään.

Alla vasemmalta lähtien Arovuokko, Kivikkokilpiruoho ja Neidonkurjenpolvi..

Jotain kurjenmiekkaa, olisko ihan tavallista saksankurjenmiekkaa..viime syksynä pelastin erään tutun rouvan jätekasasta nämä..oli jo ihan roikuloita kun niitä sieltä kaivelin Mutta hyvin kasvaa ja kukkii..on se kumma ku näin nättejä kukkia jotku heittäis pois.

Suviruusu aukaisi ensimmäisen kukkansa, juhannusruusutki on ihan nupullaan jo..

Kärhöt myös avanneet lisää kukkia.. toki nuo kaikki ei tule kasvamaan sekaisin tuossa saman koivun alla, ovat siinä nyt väliaikaisesti noin.

mm. korallikeijunkukka yleensä kukkii vasta heinäkuun alkupuolella, nyt se sitte päätti alottaa vähän etuajassa.

Mansikatki näyttää oikein hyvälle, josko olis hyvä sato tulossa...nyt ei näy hillakuoriaisiakaan, onneksi! Yks ainut siellä oli viikko sitte, sen listin saman tien pois eikä enempää ole löytynyt. Riviväleissä on siis katekankaat ja päällä hake ja on muuten huippuhyvä rikkaruohojen kannalta. Ihan yksittäisiä tuolta nousee toisinaan, mutta ei juurikaan ole tarvinnut mansikkamaata kitkeä tai hoitaa sen kummemmin.

Kivikkopenkissä kukintaa jatkaa Kangasajuruoho, nyt tuo alkaa pikkuhiljaa kasvaa tuonne kivienki väliin. Tämä on kyllä niin kaunis, tuollainen tiivis kukkamatto, tuosta ei tuu rikkaruohojakaan läpi, ku ihan muutamia pieniä heiniä sieltä täältä, jotka on helppo nyppästä pois. Mehiläiset ja ampiaisetki tykkää tuoksusta.

Samassa penkissä kukkii nyt Hopeahärkkikin.'

no jatketaampa tästä huomenna kun tuli vieraita..