viimesen parin kuukauden hankinnat, osa pienempää osa isompaa..

Sohvapöytää oon katellu jo sen 3 vuotta kun ollaan tässä asuttu. Ei ole ennen sopivaa sattunu kohille, mut nyt kun kävin Oulussa Tervakartanossa, näin siellä tämän, niin ihana ettei voinu jättää ostamatta. Lisäksi sain siitä niin kovan alennuksen, yli 50%, että senkään puolesta ei voinu ohittaa tilaisuutta. Puhelinki unohtu sopivasti kotiin, ei voinu edes isännälle soittaa ja kysyä mielipidettä, niin oli pakko ostaa suorilta. Haaveena olis saada syksyllä (ehkä) hankittua myös kirjahylly samaa sarjaa..Kisuki tykkää leikkiä pöydän alla..


Kynttilä tietenki Partyliten kolmisydänkynttilä, mistelinoksa maljassa.. hieman jouluinenhan tuo on, mutta niin ihana.


Peltinen kukkalaatikko tarttu kerran mukaan Kärkkäisellä käydessä..tämä olis menossa tuohon ulos portaille ilahduttamaan tulevia ja meneviä..Nyt tuossa on matalaa narsissia ja helmilijaa.


Pesupähkinät saivat myös oman purkkinsa, tervakartanosta tinkasin tämäkin pienellä alennuksella..nauha ja sydänkoriste Kaunis Koti Wilhelmiinasta.


Ja tämä ihana ruususydän myös samaisesta Wilhelmiinasta, kiitos vinkistä Taina Joulukoriste tuossa ovessa onki roikkunu tähän asti, nyt sai sen laittaa pois, kun oli vähän keväisempää tilalle.