Tänäaamuna herätessä oli maa valkeana. On tuota lunta jo odotettukin. Vuosi sitten tais olla melkoset kinokset, eipä ois ihan heti uskonu että näin lauha syksy tulee. Eilen tuiskutti jossai  välissä ihan kunnolla, mut ei sitten kuitenkaan tuo tuisku jääny maahan, viime öinen vasta jäi.


Ja kiirettä on pitäny, ollaan juhlittu äiti-muorin viiskymppisiä, yö-vieraita ollut koko viikonlopun ajan ja vielä osa ovat huomiseen. Eipä taho jäädä aikaa koneella istumiseen, mut pitää nyt yrittää ettei jäis ihan liian hiljaseksi tää mun blogi.  Kakun koriste ainakin oli hieno, tilaustyönä hankittiin sisarusporukalla...vähän niinku muorille ja vaarille yhteiseksi kun saman vuoden sisällä täyttivät pyöreitä. Jouluahan sitä ootellaan, täytyy myöntää ettei pihalla ole tullut käytyä kunnolla varmaan 2 viikkoon!  Niin hirmusesti ollu tekemistä muuten...eikä oikein tuo märkä ja kylmä keli houkuttele ulos. Kylttelikköjä asenneltiin taas ikkunan väleihin, niin saavat olla rauhassa lapsilta. Ja tuo meriheinä tuolla pohjalla on kuulkaas hirmu hyvä somiste, eikä näy lika ja pöly! Mulle kyllä niin passeli ratkasu ku en ole mikään innokas siivoomaan... Nyt saa rauhassa olla siellä ens kesään tai ehkä jopa jouluun, jos sattuu ettei ikkunan pesu oikein inspaa...


Tontutki kattelee ikkunan välistä, aika kiva somistaa näilläkin. Pieniä mutta sieviä, ja tulee ihan erilainen tunnelma.


Ja viimeseksi paras, ystävälläni teetin (maksua vastaan tietenki) kiikkutuolin alle uuden maton. Ja aivan ihana siitä kyllä tuli, ontelokuidusta virkattu jonkun pitsiliinan mallilla. On kyllä niin kaunis, nyt kelpaa kiikutella!