Ei tässä malttanu enää kevättä oottaa, otin penkin paketista ja laitoin sen tuonne makuuhuoneeseen nyt talven ajaksi. Pihakutsuilta tilasin viime syksynä tuonne mun pihalle kesäksi... ja on niin ihana että ei tosikaan! Eikä sitä tarvinnu edes kasata, oli valmiiksi kasattu, muutako nosti paikalleen.

Penkki on hirmu helppo siirtää talven ajaksi pois pihalta. Penkin kansi nousee ylös, ja molemmat sivut kääntyy siihen keskelle limittäin, niin että sen voi helposti kantaa sinne minne haluaa ja mahtuu hyvin pieneen tilaan varastoon, jos tarve vaatii.

On kyllä hintansa arvonen! Tukevan ja kestävän olonen. Menee täyttä päätä sisälläki sohvana, ei tosiaan ole pelkkä pihan koristus.

 

Patjat on mulla väliaikaiset, tilaamalla halutessaan saa penkin kans samaa sarjaa aivan ihanat patjatki mukaan. Tätä penkkiä saa tilattua mun kautta täältä pihakutsujen valikoimasta ihan vaikka heti...ei tarvi kutsuille mennä.  

Aito, Ranskalainen Comptoir de Famille valurautainen puutarhapenkki, värit valkoinen tai ruskea.

Hinta on 327,80€ + rahti. Toimitusaika on 4-5 vk ja kuljetus suoraan kotiin.

Sohvan mitat 123 * 60 *94 cm.

Patjat 122 * 60 * 10 cm valkoinen 1 kpl 105,00€  tai 2 kappaletta 61 * 60 * 10 cm kuvassa näkyvät ruusukuvioiset 105,00€.