Sairastellessa taas jälleen kerran, mahataudissa osa lapsista ja minä. Tosin onhan se joulu vieläkin, loppiaisena meillä vasta viedään joulukuusi ulos, siihen asti vietetään joulua. Pukkiki kävi ja lapset sai lahjansa. Muuten ihan mukava joulu, se vaan tympäsee kun ei mihinkään ole voinu lähteä käymään ettei tartuta muita. Mut nyt jo terveinä, jos sitä uuden vuoden aikoihin sitten ehtis vierailla.

Siinä nyt meijän tämän joulun kuusi, ei ole varistanu neulasiakaan juurikaan, just semmonen ihanan vankka ja tasanen mitäjoulukuusen  pitääkin. Joilleki se tuntuu olevan sama minkä näkönen se kuusi on kunhan on kuusi, mutta mulle se ei ole. Kuusen pitää olla kaunis, niin että sitä jaksaa katella.

Mun uusin hankinta sisustuspuolella on tämä valkonen lipasto ikeasta. Miehen veli sen toi tullessaan, niin ei tarvinnu ite lähtee hakemaan tai tilaamaan netistä. Nyt sain viimeinki kaikki paperit ja esittelytavarat järjestykseen laatikoihin ja kodinhoitohuoneen pöytä on taas tyhjänä pyykkejä varten. Ja sopii niin hyvin tuonne makuuhuoneen nurkkaan. Vähän niinku joululahja itelleni.

Luntaki saatiin kiitettävästi eilisen ainaka. Myrskysi niin että oli sähköt poikki puoli päivää.. tosin kyllä aika monilla ne on ollu poikki montaki päivää, jotta siinä suhteessa päästiin helpolla. Lämmitettiin sitten uunia ja puuhellaa ja tehtii siinä ruokaa ja hyvin pärjättiin ilman sähköäkin. Nyt on sitte luonto valkoisena, tuli talvi kertaheitolla!