Kun tuo mun rakas kummi-tätini soitti ja ihmetteli että miks kummassa näillä sivuilla taustana näkyy (yhdestä kivimuurista otettu kuva) pieniä postimerkin kokoisia kuvia, koko sivu vierivieressä, eikä kuulemma saa teksteistä oikein selvää? Kysymys kuuluukin: Kuinka monella semmonen tausta näkyy??

Taustan pitäisi olla täysin valkoinen..ei mitään kuvaa. Ylhäällä tuo oransseista tulppaaneista oleva kuva, sen päällä perhonen.. tekstien kehykset pitäisi olla oranssit/ruskehtavat..riippuu vähän koneesta ja asetuksista ne värit..mutta siis ei muuta. Itelläni tausta on valkoinen..samoin anopilla ja veljelläni.

Ja jos joku osais vielä sanoa, miks kummassa se tädilläni näkyy niin? Sivuhistoriat yms evästeet on poistettu, sivut päivitetty ja silti siellä taustalla on ne pienet kuvat?? En ymmärrä!

Kerran oon eri blogipohjaan yrittänyt muuttaa sitä isoa kuvaa ylhäällä, mut meni kuvan koodi blogipohjan asetuksiin väärään kohtaan ja esikatselussa se silloin näkyi sellaisena..mutta kun ei se blogipohja ole ollut käytössä kumminkaan ja samantien poistin sen koodin sieltä, laitoin niinkuin se alunperin olikin. Joku viisas vois nyt auttaa?