Nyt niitä tuli!

Kun olis jo kevät, niin sais kylvää..mut vielä pitäs malttaa ainaki tuonne maaliskuun loppuun. Pieniä eriähän nuo on, mut kokeillaan..ei maksa montaa euroa nämä mun kokeilut.

Nämä siis menee kasvihuoneeseen


Nämä avomaalle, paitsi krassit ajattelin ihan portaille ruukkuihin..jos ei muita kesäkukkia nyt laittaiskaan.. vaikka aina sitä muutama orvokki tulee ostettua jostain kauppareissulta vaikkei aikoiskaan....


 

Siinä vielä muutamia viimevuotisia, jotka jäi kylvämättä. Kirjokierto on tuo yks pikkupussi. Se kasvoi vähän huonosti alkuun, kun ei ollut vielä viime keväänä tuota kasvihuonetta. Sisällä huonosti tilaa kasvattaa taimia..jos nyt olis vähän parempi tulos kun saa nuo tuonne kasvihuoneeseen, riittää paremmin valoa. Vesimelonin siemeniäkin näyttää vielä olevan, itävyys ei ehkä enää ole parhaimmillaan, mut onpa noita vara kylvää useampiakin. Katotaan jos joku itäis ja alkas kasvamaan. Ja suurimmassa pussissa kääpiöauringonkukkaa, tädiltäni sitä sain viime kesänä, mut en ehtiny kylvää. Metrin pätkä jäi nauhaporkkanaa yli viime kesästä. Katotaan mitä näistä tulee..