Saan kunnian tehdä tässä syksyn päälle koristelut ja kukkatyöt yksiin häihin. Pari hääkimppua oon tehny muutama vuosi sitten, pisaran mallisen viimeksi koulussa. Joten jos tässä joku huomaa karkeita ja pieniäki virheitä tai korjattavaa niin kertokaa! Kukkakaupasta sain halvalla muutamia jämäruusuja, että saan harjoitella, kaikki muut materiaalit on pihalta kerättyjä.
Morsian on suht. pienikokoinen, kimppukin siksi pieni. Värit ei tuu olemaan tämmöset eikä kaikki materiaalitkaan, kunhan nyt kokeilin että osaanko enää.

Ruusuja en viitsinyt tähän langoittaa, sen joudun ilmeisesti tekemään sitten lopulliseen kimppuun.Seppelvarpua kokeilen nyt ihan sillä, jos saisin käytettyä sitä jopa siinä lopullisessa kimpussa. Päivänliljat ei tuu kestämään huomiseen asti, sen tiiän, eikä näköjään Koristearonian lehdetkään kestä. Sientä oon peittäny koivuangervon lehdistä tehdyillä tupsukoilla, valkoinen kukka ruusujen välissä on syysleimua, se nyt ainaki vielä näyttäs pysyvän ihan hyvänä.Oisko vinkkejä muista hyvistä luonnonkukista/perennoista? Pisin ruusu on himpun verran liian lyhyt ehkä...tai en tiiä, sitä on ite niin kriittinen, tuntuu ettei tuu hyvä millään. frown No onneks voi harjotella, edelliskerrasta ku on aikaa jo 7 vuotta. cheeky Joten kommenttia kiitos!