Hyvin suunniteltu, puoleksi tehty..ainaki paremmin tulee tehtyä kun laittaa mustaa valkoiselle.. hahmottaa kokonaisuuden paremmin. Tällanen siitä metsäpuutarhasta sit kait suunnilleen tulee.. nuo pyöreät pampulat käytävän reunoilla on erikorkuisia puupaaluja ( 20- 50 cm ), ts. vanhoista sähköpylväistä vois tehdä, jotka on upotettu pystyyn maahan, reunaan yritin piirtää tuollaisen pätkän tuota polkua sivusuunnasta, niin näkee tuon idean paremmin. Nuo suurimmat koivut ja kuuset on siis jo olemassa olevia..talo vasemmalla alanurkassa, mut ei näy kuvassa..

 

Jos haluat suurentaa kuvaa, paina näppäimistöstä Ctrl nappi pohjaan ja näpyttele näppäimistön oikeasta reunasta + merkkiä. Kun haluat pienentää kuvan/tekstin taas normaaliksi, paina taas Ctrl pohjaan ja näpyttele - (miinus) merkkiä.

Leikkimökin ympäri haluaisin tuollaiset pienet laatat/kivet maahan upotettuna, joita pitkin olis kiva hyppiä, niiden väliin kasvamaan mattona pikkutalviota...sanoista näköjäs ei saa selvää, kun ei tuo skanneri ole kovin hyvä..vaaleen vihreet ympyrät on koivuja, muutama pihjala, joissa reunoilla oranssia, tummemman vihreet kuusia ja mäntyjä..sinivihreät tuijia, katajia, tuivioita, pensassembraa, kääpiövuorimäntyä..yks hopeakuusi polun mutkaan..Japaninmarjakuusi tuon lisäpiirroksen kohdille..

Pensaat Mustilanhortensiaa, töyhtöangervo, keijuangervo leikkimökin etupuolelle, rungollisen punaherukan aion kasvattaa, Loistojasmiketta,

perennoja noille vaalenpunertaville alueille; kuunliljoja,  valk.jaloangervoa, valk.syysleimua, valkoalpi, liuska-ja sormivaleangervoa, kotkansiipeä... yms  Niin ja kurjenpolvet ja alppiruusut meinas unohtua listalta pois...

Ja nuo harmaat möykyt on kiviä!

Kuulostaako ihan hullulta?