Nurmikon leikkuu vähän venähti, kahteen viikkoon en ehtinyt leikkaamaan ja niinpä nurmikko pääsi vähän liian pitkäksi. Ja syntyhän siitä sitte tuota silppuaki ihan kiitettävästi ja haravoitava se nyt oli. Yleensä en haravoi, vaan jätän sen silpun siihen paikoilleen maatumaan ja luovuttamaan ravinteet takaisin nurmikolle.

Silpun levitin sitten pensaiden alle katteeksi, testaan että miten se käytännössä oikein toimii, estääkö rikkakasvien kasvua, vai homehduttaako pensaita niinku mua on peloteltu...? Ainaki pitää maan pinnan peitossa ja vähentää haihtumista. Tässä kohtaa on muutenki tosi kuumaa ja kuivaa, vois ainaki luulla että ei olis ollenkaan pahitteeksi. Tosin tämä loppukesä ei ehkä ole paras aika testailla tällasta, koska on niin kosteaa, mut nytpä se nähdään miten käy.

Eipä tässä oikein kummempia ole ehtinyt tekemään, sateetki verottanu osansa.. Kukkiviaki taas kuvailin, niitä tässä lopuksi. Jos loppuviikosta sais jotain aikaseksi.  Punaväriminttu on tosi ihanaa taas tuolla penkissä, niin loistavan punaista ja pirtsakkaa. Vasemmalla tuon männyn juurella Siperialainen karhunvatukkaki on ihan villiintyny valtavaksi puskaksi...mun pikkuruinen tukikehikko ei näy riittävän sille alkuunkaan.

Lännenhopeapensaan lehdet on ihanan hopeiset muuta vihreää vasten.

Samoin Laikkukirjokanukka on mukavan erottuva pensas valko-vihreäkirjavien lehtien ansiosta.

Kärhöt kukkii edelleen koivun lehtien lomassa, voi ku meniski nyt talven yli nuo, niin sais ens kesänäki nauttia näistä kukista! 

Siinä taas Syysleimuja, Väriminttua, Tarhapiiskua ja kesäpikkusydäntä

Punatähkä on kans komiaa, houkuttelee paljon perhosia ja muita pörriäisiä...paitsi nyt kun on niin kylmää ja sateista.

Nauhuksien kukintaa, tuostaki välistä etualalta nousee punatähkää, tosin ei ole vielä auenneet.

Aurinkoa ootellessa...nythän sen pitäs taas kait lämmetä, jos sais vielä kuitenki nauttia kesästä!