Ihania kaksivärisiä pienoisia tulppaaneja, aukaisivat kukkansa eilen oikein kunnolla, kun oli niin lämmin. Joka penkissä on nyt tulppaanit nupullaan, nousee sekä viime syksynä laitetut että kaikki aikaisemmatkin.
Kuvien laatu on nyt tosi huono, kännykkään taas pitää turvautua... lapset hajotti mun kameran ja ei mene zoomi siitä sisään, ei saa minkäänlaisia kuvia sillä.



Hyasintitki kukkii, niitä mä en ole koskaan ennen kokeillutkaan vaan hyvinhän nuo onnistu. smiley



ja narsisseja. Pionit on isolla alulla, nurmikko on ihan vihreä, ens viikolla pääsee jo leikkaamaan.



Kivikkokasveista aikaisin on Kaukasianpitkäpalko. Tämän kukinta kestää kylläkin vain pari viikkoa, mut on ihan mielettömän kaunis näin keväällä. Hassu kun tässäki on kahta eriväristä vaaleanpunaista.



Tänään oon sateessa kaivanut taas yhden perennapenkin nurin. Siirsin aika ison Mongolianvaahteran, näkyy kuvassa oikealla, reilun metrin verran aikaisempaa paikkaa kauemmas, oli niin kiinni männyssä, että ois tila loppunu kesken. Alkuun aioin kaataa männyn pois, mutta tulin siihen tulokseen etten raskikaan. Nyt mahtuu molemmat. Ja samalla joutu nosteleen perennatkin eestä pois, ettei ne olis polkeutunu, niidenkin järjestys vähän muuttui nyt paremmaksi. Ja vesisadetta parempaa keliä penkkien mylläämiseen ei olekaan, kasvien kannalta siis. wink Omaa ittiähän tässä puutarhahulluudessa ei auta ajatella ollenkaan....



Tarttee varmaan viikonloppuna lähtee kameraostoksille, eihän tästä tuu mitään ku ei saa kunnon kuvia ollenkaan. Nyt hurrautuamme hakemaan mönkkärillä mulle lisää hiekkaa, kasvimaan ja kasvihuoneen kasvualustojen kunnostamista varten ja hiekkalaatikolle myös täyttöä. Joten palaamme asiaan ehkä ensi viikolla, kun saan taas parempia kuvia näkösälle.
smiley

Mukavaa viikonloppua!