Mikäs muukaan kuin rikkaruohohara... ja mielellään pitkällä varrella ettei tartte kyykkiä. Tässä kaks hyvää mallia joista oon tykänny, heilurihara ja tavallinen. Tuolla heiluriharalla on hyvä vetää myös soralle levinny nurmikon reuna siistiksi. Saa nopeesti siistiä jälkeä ja säästää selkää.


TAI toinen puutarhuri joka tekee ne työt sun puolesta.. Päätin säästää itteäni ja "tuhlasin" yhden partylite esittelyn palkkiot ja palkkasin pariksi tunniksi taimitarhalta työntekijät siistimään nuo kaks suurinta ja hankalinta kukkapenkkiä.  Talvi tekee tuloaan ja tässä kunnossa ei ite vielä sais kovin touhuta, pakko saada penkit siistiksi ennen talvea. Ja kun ei tuolla kahteen kuukauteen ole rikkaruohoja kerätty, on vähän päässyt ryöstäytymään käsistä osa penkeistä.

Arkielämän luksusta tarjoaa Harjun taimitarha

Ja viimesimpänä mut ei vähäisimpänä, meidän Kisu. Pitää hiiret ja myyrät kurissa. Tosin on kyllä tuonut lintujaki lähes joka päivä, harakan kerran, kärpänki sai jostain kiinni ja kaks rusakon poikasta. Sopivasti harventaa tuota jäniskantaakin ettei ole puput jyrsimässä mun puita ja pensaita.