Että se osaa kummastuttaa, nyt tänään vasta oikeestaan tajusin, että siinähän se paras ruska-aikaki meni, eikä edes kunnon ruskaa tullut. Koivut on jo lehdettömiä, vaahteratki jo osittain pudottelee lehtiä...puutarhassa koristepensaat on enemmän ruskeita kuin ruskan punaisia tai keltaisia.. tosin nyt on ollu niin märkää, että sekin vaikuttaa.. Tulis edes yöpakkasia niin vois näihin pihan pensaisiin saada vielä väriä.

Lamoherukka vähä yrittää punastella, jospa se vielä ehtis...tässä myös ruiskaunokkia ja valkoinen pensashanhikki

Kukatki ihme kyllä on kestäneet pakkasyöt paleltumatta. Kiertelin kameran kans ja etin kukkivia ja löytyhän niitä vielä vaikka kuin monta! 

Kärhökin intoutui tekemään yhden kukan pitkästä aikaa. Punatähtiputki oikean puoleisessa kuvassa.

Orvokit ne on kiitollisia, niitä mä aion laittaa ens kesänä joka penkin aukkopaikkoihin. koko pitkän kesän tuo keltainen on kukkinu, täysin oman onnensa nojaan on kyllä jääny. Lilat syysleimutki kukkii toista kertaa takapihalla.... sekä Mirrinminttu.

Karpaattien kello kukkii edelleen runsaasti, vaaleanpunainen kivikkosuopayrtti kukkii toista kertaa. Ja huom! lapsetki sai kiikut! Tosin se on vielä maalia vaille, siks ei kovin tarkkaa kuvaa viihti laittaa, mut edistystähän se tuokin on!

4 Pensasta on vielä istuttamatta, sitte sais huokasta. Onneks kesän rästihommat oon nyt saanu tehtyä, ei tarvi ressata niitä enää. Talvi tosiaan tulee kyllä tarpeeseenki, levähystauko on paikallaan! 

Hyvää syksyn jatkoa!