Ja kiirettä pitää...tosin ei pihahommissa vaan ihan täällä sisällä lasten kans.

5 koneellistä pesty pyykkiä tänään, koko talo siivottu, siinä sivussa aukastu pari kertaa vessanpönttö tukosta....miika on keksiny miten saa pöntön tukkoon, 2 eri tyylillä! On hoidetty pieniä tapaturman uhreja, kaks vanhempaa poikaa juoksivat toisiinsa pahki, toisella päässä reikä, toiselta 2 etuhammasta poikki. Että kyllä sitä täälläki sattuu ja tapahtuu...musta tuntuu että tänään sattunu ainaki yhden viikon edestä! No huomenna sit hammaslääkärille.


No pihalle ei juurikaan ole ehtiny nokkaa laittamaan, on niin märkää ettei siellä voi mitään edes tehdä. Alkuviikosta istuttelin makuuhuoneen ikkunan alle etupihan puolelle syyshortensian. Sen vieressä tuommonen pienoinen nauhuspenkki, jossa on punalehtistä kallionauhusta, huiskunauhusta ja yks siementaimi tuolta omasta nauhuspenkistä, joten sitä en tiiä mikä lienee. Nauhukset risteää niin helposti keskenään, yleensä siementaimesta ei tule "emokasvinsa" kopiota, vaan se voi olla ihan joku muu.

Penkki vielä reunustamatta ja siistimättä, mut sen jätän ens kesälle.


Tämän parempaa ruskaa tuskin tänne enää saa...olohuoneen ikkunasta avautuva näkymä. Haapa on syksyisin kyllä komea puu! Ilman näitä ois aika lohduton näkymä. Eipä tässä tällä kertaa sen kummempia.