En muista millon viimeks olisin ollu sateesta näin ilonen! Kylvöt saatiin tehtyä lähes kaikki jo, ei olis senkään puoleen parempaan saumaan voinu sattua tämä vesisade. Pihakin kaipas jo kipeästi vettä, ihan kertaheitolla tuo väri muuttui niin ihanan, heleän vihreäksi tuon sateen myötä! Kisun kans mentiinki äsken ulos pienelle iltalenkille, ei kuitenkaa takapihaa kauemmas päästy.. Ja tuo tuoksu! Niin raikas ja kevyt... ottaa luonto kasvussaan taas ison harppauksen eteenpäin.


Kuvat on vähä epätarkkoja, kun kuvasin ilman salamaa, en oikein vieläkään osaa käyttää tuota kameraa.

 

Kasvihuoneessa mulla on purppuraomenapuu ´Makamik` oottamassa istutusta. Siellä se kukkii niin nätisti, ehkä vähä aikasessa on sen kukinta, kun on ollut tuolla lämpimässä. Sille on vielä istutusaluekin kokonaan tekemättä..jos sais tässä joskus aikaseksi.

 

Särkyneet sydämetkin on jo nupulla, ei kärsi kyllä enää tulla yöpakkasia, se on aika herkkä paleltumaan.

Nyt olis muuten hyvä laittaa kevätlannoitteetki maahan, tai kanankakkaahan minä käytän pääasiassa. Kosteassa maassa se liukeaa nopeasti, eikä jää haisemaan. Ennen juhannusta se on joka tapauksessa lannoitettava, jos meinaa lannottaa. Mä en varmaan tänä kesänä laita minnekään mitään, kun on tullu alkujaan lannotettua varmaan vähän liikaaki. Parempi pitää nyt lannotuksen kans välivuosi.