Ollaanki nyt oltu tuon nuorimmaisen kans kahen kotona, vanhemmat lapset on ripoteltu yökylään pariin paikkaan ku kerta tuli luvattua että pääsevät lomalle. Onha se välillä mukavaa olla vähä rauhassa, tästä pienimmäisestä ei nii ole vaivaa ku ei osaa vielä tapellakaan niinku isommat. Me oltiinki sitte pää kolmantena jalkana kukkapenkkejä tonkimassa ja vähä polkemassaki...ku kerta äitiki kävelee kukkapenkissä niin minäki tuun perässä...ja ku löyty ihan oikee työkaluki käteen niin eipä vois paremmin mennä.

joka päivä alottaa joku uus kukka kukkimaan, nyt alkaa kohta olla kukkaloisto parhaimmillaan. Nimiä en nyt jaksa kirjottaa, kyselkää jos joku kiinnostaa.

 

 

 

 

 

Tuli kerättyä kukkurallinen kottikärryllinen rikkaruohoja, osan nakkelin mehtäänki ku ei sopinu kyytiin..ja paljo jäi vielä keräämistä. 

Tämä penkki on mun silmään aika sekava, siihen on tullu laitettua vähä semmosia ylijäämäkukkia, mille ei oikeen ole ollu paikkaa..ja on tää kyllä niin isoki, ettei saanu kerralla täytettyä. Voipi olla että tuota saa muokata tulevinaki vuosina lisää..

Ruusujen tilalle nyt laitoin taas niitä ylijäämäkukkia, osa tullu ilmaseksi mm. viherpeukaloilta ja osa saatu... Siihen tuli nyt
Mirrinminttua, Sini-valkosta saksankurjenmiekkaa, Tummakurjenpolvea, yks Sulkaneilikka ja pari Tähtiputkea. 

Maa on pinnan alta vielä rutikuivaa, vaikka 2 päivää on satanu..joten vieläki kyllä sais tulla lisää vettä.

Apila kukkii nurmikolla, nyt ei raski ajaa leikkurilla vähään aikaan. Varsinki sateen jälkeen tuo tuoksu on niin ihana...

Ja lopuksi taas yks heräteostos...paikallisen sisustusliikeen alekorista bongasin näin ihanan nukkuvan pikkupossun. Pikku-isäntä risti sen Polloksi, ku ei tieten vielä kieli oikein taivu possuun. Että siinäpä sitten saa Pollo pötköttää tämän kesän.