Kylläpä meinas ottaa päähän kun yks päivä menin kasvimaalle! Oli jäniksen ryökäleet käyny katkomassa kaikki herneet juuresta poikki! frown Ja me niin ootettiin että saadaan syödä herneitä, vaan eipä nyt saadakaan. Porkkanat ja salaatit onneks on vielä tallella, pitää käydä liruuttelemassa taas koivutisletta sinne, niin toivottavasti säilyy edes ne. Voi kun olisin muistanu sen koivutisleen jo aiemmin, ois voinu etukäteen käydä sitä laittamassa niin ehkä ois saatu pidettyä herneetki pystyssä. Ainaki omenapuiden suojana se toimi niin hyvin talven aikana.
Jos jollakulla ei vielä koivutislettä ole, niin täältä linkistä sitä saa.Ja ampiaisetki oli tehneet pesän mun kukkapenkkiin, koivuangervon oksaan. 6v tyttö melkein käveli siihen, onneksi huomasi ja kamalan huudon kans juoksi pois. Joten sekin päätettii tuhota! Ukot savusti sen illalla oikein kunnolla, piitkän roihun kans laugh Meni kyllä puolet mun pensaastaki siinä samalla, mut pääasia ettei ne enää siellä pörrää. Muutama amppari pääsi karkuun, toivottavasti nyt eivät tee sitä pesää uudestaan. Kuvat on kyllä aika sumeita, kun en siinä kiireessä löytäny kameraa...piti kännykällä kuvata. Sen verran hupasen näköstä touhua että piti tallentaa.... wink En päässyt kitkemään kukkapenkkiäkään ollenkaan, heti oli parvi ympärillä pörrämässä. Lisäksi pesä oli vielä alle 10m päässä terassista, niitä lenteli siinäkin koko ajan, ja syksyllä ne ois ollu sisällä, joten ei kiitos!
Ja vettä saatiin taas eilen oikein kunnolla, jyrinän kans. Viljapellot meni osittain lakoon, saa nähä mitä tästä loppukesästä taas tulee. Sadetta lupailee niin pitkälle kun vaan näkee...