Jälleen sitä on kauan kaivattu, pitkä väli olikin ettei kunnolla satanut. Nurmi meinas jo palaa, ja paloikin kuivimmista kohdista, joten viime hetkellä tuo sade saatiin.

Kaikki on nyt niin raikasta ja vihreää, melkein tunnin se sateli hiljokseen, samalla kun aurinko vielä paistoi viistosti pilvien alta..aivan ihania kuvia tuosta olis joku taitavampi kuvaaja saanu kyllä otettua. Lapset juoksenteli pihalla sateessa, just semmonen lempeä ja lämmin kesäsade, niinku iteki muistan omasta lapsuudesta.

Näkymää olohuoneesta, ikkunan läpi kuvattu


Näkymä keittiöstä, samoin ikkunan läpi kuvattuna


Suviruusu kohta parhaimmillaan


Elleninneilikkaa kivikkomuurin reunalla


Sama lähikuvassa, ihanan ripsureunainen tuo kukka

Keltapäivänliljan ensimmäinen kukka

 


Mansikkamaa on ihan villintyny kukkimaan, raakileitaki on vaikka kuinka paljon ja isoja!  Sade tekee näilleki nyt hyvää


 


Kasvihuoneessa kaikki kasvaa kohisten, viiniköynnöksen rypäleterttuki jatkaa kasvamistaan.. ihanaa!


Avomaankurkkua, lehden alta paljastui yllätys...joka kyllä syötiin saman tien. Ei olekaan tullut vielä maistettua tuoretta avomaankurkkua, hyvää oli. Tosin loppusato olis tarkotus kyllä sailöa jollain tavalla.


Kurkut ja tomaatit on venähtäny pituutta, pikkuisäntäki päätti olla kaverina ja sekotti paprikoiden nimilaput. Paprikat on nyt vielä niitä mun ite kasvattamia, tosin hirmu pieniä kyllä, mut on kovasti tuuheutunu sen jälkeen ku tänne pääsivät. Ja muuten nuo mun kasvattamat tomaatitki elpy, tuossa ne on laatikossa edelleen, joko tiina-muorille tuodaan taimia??


Tomaatin raakileetki on jo isoja..


Sateenkaarestaki saatiin nauttia pitkän aikaa, välillä ihan kaksin kappalein. On se vaan kyllä aina yhtä kaunis ku ennenki.