Tätä oon nyt leikannu pari kertaa tämän kesän aikana, keväällä ensin ja tänään toisen kerran. Tästä tulee nyt semmonen joka kesä leikattava neliskanttinen pensasaita, tai pikkunen pätkä tähän nurkkaukseen. Puksipuuta nyt korvaa, kun en sitä jaksa alkaa kokeileen, kun on niin epävarmaa sen menestymisen kans. Taikinamarja on kyllä tosi nopea kasvuinen ja kestää hyvin leikkauksia. Viime kesänä istutin, ja kyllä tuosta jo muotoa näkee kovasti.


Herneitä saadaan kohta taas...nam! Hauskaa tämä luomuherne, hirmu tukevaa..ei ole tarvinnu tukikeppejä laittaa ku pysyy pystyssä ihan omin voiminki.

Ja saadaan me nyt mustaherukkaaki ihan kohtuuella...onpa tuonne nokkostaki eksyny sekaan, en ole tänä kesänä kertaakaan siivonnu pensaita

samoin karviaisia, vaikka kylläki vaan nämä 2 puskaa mulla on.

Rakettinauhuski alko kukkimaan, Aurinko- ja valtikkanauhus melkein yhtä nopeita. Palavarakkaus tässä vähä myöhäsempää mitä seinän vieren kivikkopenkissä.

Etupihan pionitki kukkii parhaillaan, valkonen kukki kyllä viikko sitten, mut vaaleanpunainen aukaissut tänään nuppunsa.

Kuunliljatki nousi kuitenki, keväällä näytti ettei niistä tuu mitään. Kukkimaan alkaa nekin.

Rohtosuopayrtti, Palavarakkaus ja Tarha-alpi sulassa sovussa, vaikka kaatua tuo rohtosuopayrtti meinaa, pitäs joku tuki sille ujuttaa ku ei koskaan pysy pystyssä.

Mut nyt syömään ja sit nurmikon leikkuuseen.