Sain Eijalta Päärynäpuun varjossa-blogista mieltä lämmittävän tunnustuksen, suuri kiitos siitä! smiley 
Tunnustusta voi alkuperäisen lähettäjän mukaan laittaa eteenpäin sellaisille bloggaajille, joilta on itse saanut tsemppiä ja kannustusta jossain asiassa.
Jokaisestahan blogista sitä aina jotain saa, mutta laitan tähän nyt vaikka muutaman. 

Sarin puutarhat
Ruusuja ja rikkaruohoja
Kuusiranta
Katjan+Tunnustus.gif

Joskus kyllä tuntuu että kirjottelee ihan tyhjänpäiväisiä, ajattelee että kiinnostaakohan sitä ketään edes lukea mun höpötyksiä. Tilastotkaan kun ei toimi tällä hetkellä, ei pysty seuraamaan kävijämäärää sivuilla. Mutta tuo sivussa kertova laskuri näköjään pyörii koko ajan eteenpäin, joten kait täällä joku aina päivän aikanakin käy. Ois vaan mukava, jos vierailijat jättäs enemmän merkkiä käynnistään. wink


Puutarhassa on vielä työt kesken, syyslannoitesäkki oottaa portailla että pääsis levitteleen ne.
Nyt täytyy myöntää että on puhti pois ja motivaatio nollassa. Jotenki ei vaan jaksa enää tehä mitään. Tieten tämä flunssaki verottaa voimia, ääni on lähes kokonaan pois, kurkku karhia ja yöt yskittää. Monena päivänä on pitäny ottaa päiväunetki, kun on niin vetelä ja väsyny olo.

Kukkivia kuvailin vielä viikonloppuna. Yllättävästi niitä kuitenki on...eikä pakkasyö vieny kaikkia.

Kellopeippi, vasta aloitti kukinnan. Kaunis!Tarhapäivänlilja ´Crimson pirate´Kuunliljat ja juurellaan SuikeroalpiMyskimalva, joka meinasi hävitä 3 vuotiaan leikkien seurana, suttasi viime syksynä kolmirattaisella pyörällä keskellä kukkapenkkiä winkKoristearonian ensimmäiset marjat, ei ihan vielä kypsiä..mut tarkoitus on käyttää nämäkin vähäiset johonkin.Pensashanhikki ´Elizabeth´ vihdoin oikeassa koossaan, runsaskukkainen syksyn kaunistus talon itä-päädyssä.Ja komposti...vailla kääntämistä. Lähes jo hyvää multaa, ens keväänä menee levitykseen. Syksyllä ei ehkä kannata kompostia laittaa penkkeihin, siinä on niin paljon typpeä, että se saattaa häiritä kasvien tuleentumista, eli valmistautumista talveen.Kukahan antas mulle sitä virtaa, että saisin tehtyä edes nämä... niin tekis mieli mennä sänkyyn ja vetää peitto pään yli ja nukkua ens kevääseen asti!