Joulukuusia käytiin katsastelemassa sunnuntaina mönkkärin kyydissä koko perheen voimin. Muutama ihan varteen otettava vaihtoehto sieltä löytyi.

Mukavahan se on muutenki päristellä mönkijällä..tosin pieni haaverikin sattui matkalla. Vaihdeltiin vähän lapsille istumapaikkoja tietenki paikoillaan ollessaan...ja kuinka ollakaan nuorimmainen vesseli keksi painaa kaasua ja vaihde oli päällä...niinhän se mönkkäri otti ja hyppäs vauhdilla eteenpäin ja minä ku en pitäny mistään kiinni, puota mätkähin sinne peltoon ja yks lapsi tipahti syliin. Onneks ei käyny mitään, muutako mulla takapuolessa mustelma...enemmän se nauratti ku emännän jalat vaan heilahti ja sinne meni...

Ja lisää asetelmia kuvailin myös..joulukaktusta mulla ei ole vielä koskaan ollut, niin aattelin ihan mielenkiinnon ja kokeilun vuoksi ostaa...mut kuinka ollakaan, eipä siinä enään nuppuja ole ku se samainen nuorimmainen 2v riiviö on nykkiny kaikki nuput pois...

(tarvikkeet tämän asetelman tuotteisiin pihakutsujen tuotevalikoimasta

ruukku 10,50€ ; nauha 10m rulla 15,90€ ; keinosammal 5,90€ ; pajusydän 3 kpl setti 6,90€)

Ensilumikin satoi ja sulikin melkein samantien...ihan ohkanen kerros hienoa lunta, niinku tomusokerilla olis kuorrutettu koko maisema. Nyt enää rippeet jäljellä.. saadaanko me lunta ollenkaan ennen joulua?!

Ankean harmaa on maisema, ei edes kunnon kuvia saa muutako yö kuvaus asennolla. Aurinkoa ikävä..

No illaksi suunnistan jälleen kutsujen pitoon, hakemaan lisävirtaa tähän arjen harmauteen. Ei pidä antaa masennukselle valtaa! 

Rauhallista joulunaluaikaa kaikille! 

 

( Tarvikkeet tämän asetelman tekemiseen, keinosammal 5,90€ ; Pieni pajupesä(kori) 5,50€ ; vaalea pellavanauha 25m rulla 20,90€ ; kynttiläpidikkeet 10 kpl 12,22€)