Hihii, nyt varmaan kaikki kuvittelee että täällä kisu ja kotka ottanu yhteen, ei sentäs...itteasiassa niillä ei ole mitään tekemistä toistensa kans.

Mut on tuo kissa vaan aika peto! Semmosia saaliita ja paisteja tuo vähän väliä, että ihmetellä saa, miten se saakin niin paljon kiinni noita eläimiä. On tullu myyriä, hiiriä, sisiliskoja, kärppä, orava, useampia jäniksiä, poikaisa kylläkin, harakoita ja vareksia, lintuja jos minkäkilaisia... Nyt pari kertaa se on tuonu näitä. Oisko metsäpyy vai mikä lie? Hyvä että saa kannettua suussaan...jalat ja takapää aivan maata viisi ku kisu roikotti niskasta tuota. No eipä ole tuhoja pihallakaan ilmenny. On meillä hyvä kissa! 


Ja onhan siitä iloaki, lasten lellikki ja leikkikaveriki toisinaan. Nukkuu lasten vieressä, kerran oli kaivautunu lauran viereen sen peiton alle, pää lauran pään vieressä tyynyllä...

Onneks raapimispuu kelpaa, ettei tarvi terotella kynsiään sohviin tai muualle. Alkuaikoina kyllä repi seinistä nurkkapaikoista tapetit pilalle, mut ei enää tee tuhoja.


Sohvapöydän alle piiloon ku tiukka paikka tulee..Ja onhan tässä nyt se kotkaki lopuksi. Jere 6v teki ihan ite teippamalla ja liimaamalla.. käsky tuli "äiti laita blogiin tästä kuva, niin mummu saa käyä kattomassa sieltä" Joten siinäpä se nyt on. :) Leveyttä tuolla on luonnossa semmoset 60 cm, että ihan kunnon kokonen kotka..aika kauan se tuota värkkäs ku piti jokainen sulkaki tehä erikseen. Mut hyvä siitä tuliki.

Huomenna lisää kuvia pihalta, tänään en taas ehtiny kuvata ku piti käydä aleostoksilla multasormessa ja istuttaaki ne samantien..tuli pimee liian pian!