Syyskukkijoita ens kesän varalle, tuohon isoon penkkiin rautatieomenapuun alle Jalopähkömän väliin etualalle, Särkyneden sydänten väliin ja taakse..

Vasemmalla Sormustinkukan taimia yhdeltä ystävältä, keskimmäisessä kuvassa täti taas osasyyllisenä , Leimurakkautta häneltä ja taimenvaihtopäiviltä yks Kuolanpioni tuossa oikean puoleisimmassa kuvassa. Se tosin kukkii jo keväällä mut ei oikein muuta järkevää paikkaa sille ollu, toistaseksi.


Lisäksi omapiha-lehden kestotilaajien lahja Tenor-Syysleimua muutama pikkunen alku tuolla keskellä, sormustinkukan taimien välissä. Josko se sitte ens kesänä jo näyttäs vähä paremmalta..vielä on aukkopaikkojaki, pitää vielä jotaki sinne siirrellä...harjaneilikkaa ois siemeniä pari pussillista, pitää niitä ripotella vähä joka puolelle, jos vaikka joku sattus nousemaan.


Sielläki sormustinkukkaa, valkosten särkyneiden sydänten ja päivänliljojen välissä...oishan se ihanaa jos se tuolta nousis ja kukkis! 

Ruusujen väliin sain kans pari rönsyansikan tainta, parempi seki ku vesiheinä...jotain tuo on kaivannuki tähän asti, josko olis nyt oikee valinta tähän.

Samainen ruusu kukkii nyt tosi mahtavasti, vaikka se joka talvi tahtoo paleltua mitä maan pinnalle jää, silti aina uudestaan nousee ja kukkii.

Siinä toinen ruusu, Sympathie, ruusuportin pielessä...hiukan on vielä matalahko, mut viime kesänä vasta istutettu, ehkäpä se siitä jaksaa kurkottaa.

Ja olihan meillä ne pihakutsutki, kivasti oli porukkaa, 17 naista ja 1 mies...joka tosin ei kyllä juurikaan ottanu osaa akkojen kutsuihin.. Kaikille kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin, olihan se mukava nähdä teitäki, joita ei ihan joka kissan ristiäisissä tapaakaan.. Oishan tuota juttua riittäny pidemmäksiki aikaa, vaan ei yhen illan aikana kovin paljo ehdi, kun oli niin monta jututettavaa. Mut kivat oli kutsut jokatapauksessa!  Ja nyt mä loikin tuonne kasvihuoneen puolelle, 3  vanhinta lasta lähti taas mummolaan yökyläilemään, nuorin nukkumassa ja isäntä pelaamassa, saan ollaki ihan rauhassa vähä aikaa.