Ja niitähän meillä riittää! Varsinki suolaheinää, koiranputkea ja rönsyleinikkiä! Kitkeä saa vaikka hamaan tulevaisuuteen asti, jos vaan viitsii.
Vaan eilen otin sitten kunnolla käyttöön tämä 3 piikkisen rikkaruohoraudan ja jopa meni homma helpoksi. smiley Mua aivan alko naurattaan, kun se on niin hyvä. Piikit juuriston ympärille, pisto, pyörytys ja nosto, ja siinä se nököttää piikeissä. Ei tarvi käsin repiä, eikä kuokalla kaivaa, voi että miten ihana värkki!!! cheeky Rönsyleinikki varsinkin lähti tosi hyvin, samoin voikukat, koiranputki, pienemmät heinäturppaat, hevonhierakka.. ja oikeestaan kaikki mätästävät kasvit. Ja just kaikista hankalista paikoista, perennojen keskeltä, pienistä väleistä, tiiviistä maasta, tosi hyvin ottaa.
Merkki on Burgon & Ball, pihakutsut tietääkseni Suomessa ainoa joka näitä myy. Takuutaki on 5 vuotta, on lujaa tekoa, ihan ruostumatonta terästä. Voin siis lämpimästi suositella!Näin vaan! Sinne jäi rikkaruohot piikkeihin kiinni, muutako heitti kottikärryihin. Nopsaa hommaa.Rikkaruohoista tämä on kyllä kaikkein viheliäisin. Luulisin sen olevan Ahosuolaheinää, ihan 100 varma en nyt ole. Se kun rönsyilee pitkin maata vaikka kuin kauas ja ei sitä taho saada poiskaan. Ei kyllä passaa päästää kovin valtaan, leviää niin mahotonta vauhtia. Tätä jos on penkeissä ja aikoo penkkejä uusia, kannattaa kyllä multa melkein vaihtaa. Jos vähänkään harvemmin pääsee siivoileen rikkaruohoja pois, ei kyllä tämän kans pärjää. Myrkyttämällä kyllä häivää aika hyvin, se on yks vaihtoehto...mut ite en niitä konsteja suosi. Tarttee siis vaan kitkeä ja kitkeä....tietääpähän mitä kesällä tekee! blush