Tällainen jääkaappimagneetti tarttui mukaani viikonlopun aikana, kun käytiin ystäväni kans sisustusliikkeitä kiertelemässä. Ei voinu jättää ostamatta, oli jotenkin niin osuva.

 

Laskeskelin huvikseni noita kasveja, mitä tuonne pihalle on kertynyt. Perennoja löytyy vähän yli 100 lajiketta, pensaita, mukaan lukien ruusut ja marjapensaat n. 50, ostettuja puita 15, erilaisia sipulikukkia n.20..joten onpa tuossa sit talveksi listaamista. Kyllä joutaa kotityöt odottamaan, jos meinaa pysyä laskuissa mukana. En suinkaan kaikkia ole ostanut, jo silloin kun asuttiin tuolla rivitalossa, keräilin sukulaisten penkeistä alkuja ja kasvattelin siellä niitä. Yhden talven ajaksi kuskasin ne anopin mansikkamaan reunaan talvehtimaan ja siirsin sit tänne kun saatiin muutettua.

Tämmöstä tämä on, mun ajatukset pyöriin kesät talvet koko ajan tuolla pihalla. Ihmisellä pitää olla niitä unelmiakin, eihän sitä muuten jaksais elää. Ja jos oikein kovasti jotain haluaa, niin se toteutuu melkein ku itestään kun tarpeeksi paljon haaveilee ja uneksii..alitajunta on niin kumma juttu, että se ohjaa ihmistä automaattisesti siihen suuntaa missä ajatuksetki pyörii..