Näyttäis siltä ettei tässä enää kovinkaan lämpimiä kelejä tule. Joten istuttelin nyt viime viikolla ja eilen viimeiset sipulikukat. Niitähän ei kannata liian aikaisinkaan laittaa, etteivät vaan lähde kasvuun ennen aikojaan. Tosin viime syksykin oli pitkään lämmin ja sateinen, mutta kyllähän nuo mitä sillon laitoin, kukki keväällä kuitenkin ihan niinku pitikin. Joten jospa se ei olis vielä liian aikaista istutella.

Laitan nyt itelleni tänne ylös ja muistiin mitä oon istuttanu ja mihin. En viime syksynä kirjannu mitään ja eihän niitä enää keväällä muistanu ollenkaan.
"Itkumuurin" reunalle laitoin nyt ryhminä kahenlaisia tulppaaneja,
´Little beauty´ 60 kpl
´Bakery lilac wonder´ 30 kpl
niiden eteen vielä valkoisia kirjokevättähtiä 40 kpl, lajike ´Alba´.
Toiveissa olis saada ne leviämään ja viihtymään tässä pidempäänkin.Niiden paikka siis tässä sammalleimujen ja kääpiövuorimäntyjen väleissä ja edessä, nurmikon rajassa.


Narsissilajikeet
´Acropolis´
´Avalon´
Ukkolaukka ´Purple sensation´
Alla kevätkurjenmiekka

Uuden suihkulähde penkin pensaiden istutusaukkoihin laitoin kevätkurjenmiekkaa ja ´Acropolis´ narsissejaKevätkurjenmiekkaa ja Laukkoja pääsi myös Pilaritervalepän molemmin puolin kerrannaisten eri väristen tulppaanien ja narsissien kans.
Tulppaaneja tuli nyt sitten ostettua vaan näitä kerrottuja. En tavallisia hankkinu ollenkaan, nimittiän viime vuotisten piti olla kerrottuja ja ne oliki ihan tavallisia punaisia, viherpeukaloiden valikoimasta. Pettymys jälleen niiden tuotteisiin... Tällä kertaa sipulit hankittu Multasormesta ja Kauppilalta.
Tulppaanit
´Showcase´ violetti 10 kpl
´Miranda´  punainen 30 kpl (unohtui kuvasta pois)
´Angelique´ vaaleanpunainen 60 kpl
´Mount tacoma ´ valkoinen 20 kpNäitä on sitten vähän joka puolella pihaa. Tulppaaneja ei ole koskaan liikaa! smiley Näiden seuraan laitoin kaiken värisiä kerrottuja, myös muutama narsissi jäi tähän...Ens keväänä pitäs muurin reunalla olla iloinen kukkaloisto! Toivotaan nyt että menevät talven yli kunnolla.
Tässä on valmiiksi jo nämä mitä kuvassa kukkii, jotenki orpo olo tulee ku näitä on ennestään niin vähän, joten tähän istutin yksistään lähemmäs 50 tulppaania lisää.
Tähän lisäsin myös Ukkolaukkaa...
Tähän kohden istutin myös 5 erilaista kerrottua idänliljaa, niistä ei ole kuvaa, mutta lajikekuvaukset löytyi Kauppilan sivuilta.
Näiden kukintaa ei malta oottaa... heart
Magic Star - punainen, tummat raidat ja pilkut
Ismael - valkoinen/vaaleanpunainen
Serene Angel -valkoinen
Distant Drum -pinkki, valkoinen reuna
Owen - vaaleanpunainen


Näidenkin tulppaanien joukkoo laitoin useamman kymmentä kerrottua tulppaania...Ja vielä tekis mieli lähteä ostoksille, jäi muutama paikka ilman sipuleita, eli tilaa ois... wink