Kesken tää vielä on, mut laitanpa muutaman kuvan silti. Ukkonen jyrisee kauempana, viikonlopuksi lupaa koko ajalle ukkosta, joten pitää nyt sitte laittaa kuvat tänne, jos sattuu ettei voikaan kovin pitää konetta auki. Maltoin mä silti puoli päivää pysyä pois täältä...

Leikkimökin terassilta kuvattua, portaiden viereen kivien väliin istutettu viime kesänä jo Loistojasmike..sen viereen siirsin Ruusuangervon taimen, kun oli sopivasti siementäny tuonna toisteen paikkan. Katteen ja soran alla on rikkaruohokangas, jos ei tartti ainakaan vähään aikaa kitkeä. Tämä oli niin roskanen kohta aiemmin, että pakko laittaa kate ku ei se kitkemällä pysy siistinä. Ts. en jaksa kitkeä! Vaan eikös tullu aika kiva?Toiselle puolen tuli sähköpylvään juurelle vuorenkilpeä, ja sen viereen tulee vielä rungollinen punaherukka...aion ite kasvattaa kunhan ehdin ja jaksan.


Kasvihuoneessaki alkaa sato kypsyä, kurkkuja on kyllä syöty jo monta viikkoa ja on tosi hyviä..ensimmäiset kirsikkatomaatit söin muutama päivä sitten. Avomaakurkkuaki tulee ihan kiitettävästi, pitäs tehä kurkkusalaattia niistä ku ehtis..


Tomaateilla on joku vika..en tiiä onko tautia vai onko olosuhteet nyt pielessä. Tuommosia laikkuja joka tomaatissa, pihvitomaateissa myös.  Ainaki kaikki kypsyvät tomaatit halkeaa, liika lämmintä taitaa olla. Ja kosteutta kans on liikaa, mut minkäs teet..ovi ja tuuletusluukku on auki koko ajan..saa nähä tuleeko näistä mitään, joku kypsä on syöty mut maistuu jotenki kummalliselle. Vielä en ole tutkinu kasvikirjoja tautien varalta että mitä tuo lie vois olla...


Tämä näkymä mun silmää miellyttää kaikkein eniten täällä pihalla..kannon nokassa seisoin pihan takanurkassa...ja voisin seistä tuntikausia ja ihailla näkymää.


Ensimmäiset syysleimut ja punavärimintut aukoo nuppujaan...


Ruusuangervoki on kivan näköistä tuolla vihreän seassa


päivänliljat kukkii tosi komiasti taas, samoin punainen korallikeijunkukka..se on kukkinu jo kohta kuukauden ja nuo kukat kestää tosi pitkään.


Metsän puolellaki näyttää vähä paremmalta, soitin jälleen apupojan hätiin ja se kävi muutaman tunnin kärräämässä soraa, ettei mun tartte rasittaa tuota kättä vielä liikoja.


Että tämmöstä täällä on touhuttu nyt parin viime päivän aikana. Saa nähä millon pääsee jatkaan töitä, tuo sade kun meinaa hidastaa pikkusen, mut kait se ens viikolla taas kirkastuu.

Hyvät viikonloput!