Käytiin koko porukan kans yks ilta metsässä retkellä. Termariin kuumaa kaakaota, eväsleivät ja makkarat mukaan, kasa puita ja kaikki 6 henkeä mönkkärin kyytiin kantamuksien kans. Lähes umpihankea metsään, tuonne lähteen kupeelle ja siellä sitten istuttiin ja polteltiin nuotiota. Lapsia välillä vähä jännitti ja pelottikin, kun oli niin pimeää, jokainen risahus ja ääni aiheutti kysymystulvan, "äiti mikä tuo oli?!" smiley Mukavia tämmöset pienetki retket, kun harvoin tulee kuitenkaan lomailtua tai muuta.

Ja toistaseksi vielä pihakin on säilynyt jäniksiltä koskemattomana. Ei näy jälkiä..toivottavasti ei tulekaan. Nyt ku ilmatki lauhtu, kissatki on saanu olla vähän enemmän ulkona, jos ne ajas pihalle pyrkivät jänöt karkuteille.
Ja liekkö sitten näillä tuoksupalloilla osuutta myös asiaan.
Kirvojen munia kannattaa nyt tarkkailla, ja pikkusen tässä myöhemminki. Ne näkyy mustina, pienen pieninä pilkkuina mm. omenapuiden oksien päissä..saattaa olla ihan satoja munia yhdessä oksassa. Semmoset oksat kannattaa vaikka ihan leikata pois, jos niitä ei ole kovin paljoa. Tänään en nähnyt missään yhtään munaa, mut viime vuonna niitä oli yhdessä puussa. Kuvan munista voit kurkata tästä.
Siellä myös ohjeita leikkaamiseen, sekin kun alkaa kohta olla ajankohtaista.

Lunta on toistaseksi jonkuverran vähemmän mitä viime vuonna, mut sehän on parempia vaan. Lähteepä toivottavasti nopsaan myös pois kun kevät koittaa. cheeky