Nummentonkijan vihjauksesta kaivelin vielä vanhempia kuvia, siltä ajalta kun aloitettiin rakentamaan. Tällasta pusikkoa tässä kasvoi vielä 4 vuotta sitten, jotenki tuntuu että siitä ois paljon kauemminki, mut nii ei siitä vaan ole.. Pohjalta sitä lähettiin, niinku aina. Metsän pinta pois ja soraa tilalle...

Jota pitikin tuoda monta metriä. 2,5m joutu talon pohjaa korottaan, siksikin tähän tuli niin jyrkkä rinne. Maa kyllä viettää loivasti koko ajan, mutta ei ihan näin jyrkästi mitä tässä pihalla nyt.  Maan pinta on täällä, mistä oon ottamassa kuvaa, täytemaata ajettiin myöhemmin 1700 kuutioita lisää, että saatiin tuo pinta laskeutumaan edes jotenki järkevästi. Tuollasta rotkoa ei olis missään tapauksessa voitu tuohon jättää. Korkeuseroa tästä kuvanottopaikasta tuonne soran päälle on n. 3 m, matkaa sinne n. 20m.

Tässä kuva samasta kohtaa nyt valmiina...tämän tyyppinen kuva on kyllä täällä jo joskus olluki mut laitetaan nyt uudestaan nii on parempi vertailla.

Takapihalle päin ennen täytemaan ajoa

ja täytemaan ajon jälkeen, terassin tolppien anturat näkyy tuossa kuvan alalaidassa

ja kuva nyt

Ja sivusuunnasta vähä parempi, nyt sataa vettä niin tulee tuommosia kamalan harmaita kuvia.

Siellä vielä likakaivot ku niitä asennettiin

nyt jo melkein ne on piilossa, mutta mä en halua että nuo näkyy yhtään, siks teen vielä tuohon vähän lisää peittävyyttä...

Semmosta täällä on ollunna, kovasti on pitäny tehä töitä että on saatu tähän pisteeseen asti. Suunnitelman mukaan edetty, unelmat ja haavekuvat omasta puutarhasta on ajanu mua eteenpäin. Voiton puolella jo ollaan! Ei siis lopussa ollenkaan..

Siinä seuraava rojekti, mistä jatketaan!