Siinä se nyt on, mut eipä aivan ollutkaan sellainen ku ajattelin. Toisin sanoen pumpun teho on liian vähäinen, tai sitten mulla on tullu laitettua jotain väärin. Kuvittelin mielessäni että se vesi nyt ainakin vähän suihkuais noista kivien rei´istä, mut se vaan valuu kiveä pitkin alas.
Raparperilehdestä valoin viime kesänä tuollaisen pienen altaan, tai miksi tuota nyt sanois. Sen sijoitin patsaan viereen ja ajattelin että se vesi valuis sitä lehteä pitkin alas. Mut ei toimi ainakaan tällä teholla siten. Ehkä pitää purkaa vielä kertaalleen koko systeemi ja asetella se jotenkin toisin.


Mut ihana tämä on joka tapauksessa! smiley
Huomenna suuntaan Multasormeen tutkailemaan ruusutilannetta, jos sais pari matalaa maanpeiteruusua tms. tuohon taka-alalle. Päärynäpuu siihen tulee keskelle, muutama valkoinen pensashanhikki, kuunliljoja ja sininataa. Perennoja en laita sen kummemmin, koska tuo kangas rajoittaa niiden kasvua muuten liikaa. Joko koristehake tai jonkinmoista pikkukiviä, en vielä ole osannut päättää millä maisemoin tuon piiloon. Pientä hienosäätöä vaille valmis.