Aurinko paistaa ja on lämmin, 12 astetta terassilla mittarissa, eikä paista arska mittariin. smiley Nyt lumet sulaa silmissä, eilen paljastui maata monta metriä lisää...ihanaa!
Ja sipulikukat nostaa päätään joka penkissä! Vaikka vähän sitä viime syksyä pelkäsin, kun oli niin lämmintä pitkään ja märkää, mut on nuo näköjään selvinny siitä ihan hyvin. Ei menny mun istuttelut hukkaan! heartHelmililjoja, Narsisseja, Tulppaaneja yms..
Alppiruusutkin on kaikki hengissä. 4 niitä syksyllä istutin, osa Pihakutsujen kautta hankittuja, osa Prismasta. Kuusen havuilla vaan suojailin, ovat vielä kohtuu pieniä, ettei oikein huppuja vielä kannata heittää päälle.Tämä lienee Japaninsara, en ole ihan varma. Tälle ei luvattu varmaa talvehtimista, mut selvishän tuo. Toinen yksilö ei selvinny, se mätäni. Jospa tämä tässä viihtyis, on niin sievä. Vieressä kasvaa Tove Jansson - RuusuKyllä tämä tästä kirkastuu, lämpösiä ilmoja luvannut pitkin viikkoa, hyvällä tuurilla lumet on siinä ajassa pois. smiley Köynnösportissa Pohjantähti- ruusukin on selvinny talvesta ilman sen kummempia vaurioita, ja ilman suojauksia. Toisella puolen oleva Sympathie on vähän palelluttanut versojen kärkiä, mutta muuten on sekin elossa.Kompostorin kansi on lähteny talven aikana käveleen, missä lie... pitäs sekoittaa tuokin ja tehdä vielä jälkikompostointikasa siitä vuoden ajaksi. Sit ens keväästä lähtien saa levittää kompostitavaraa penkkeihin! Ei muuten ole kovin kestävä tämmönen komposti, en suosittele, vaikka halpa olikin. Heti parin viikon käytön jälkeen kannesta meni ne tuet poikki, millä se pysyy paikoillaan, samoin saranat.Ensimmäinen kukkapenkkiki tälle päivää siistittynä. Ei olis millään malttanu tulla sisälle ja lopettaa pihahommia, sama mihin astui, niin aina tuli eteen jotain tekemistä.. wink Tästä se taas alkaa!