
Varma tieto löytyy tästä linkistä, kohdasta 5 Optimoitu luonnollinen ruokinta
Kovinkaan paljoa tätä uutista ei silti ole mediassa esitelty, joka kyllä vähän harmittaa. En tiiä kuin moni tätä osaa arvostaa, mutta minä ainakin. Tästä linkistä voitte käydä lukemassa, mitä se geenimuuntelu on ja miten paljon riskejä siihen sisältyy. Varsinki tuon jutun loppupuolella on esimerkkejä maailmalta, miten paljon gmo-viljat on saatuttaneet ja aiheuttaneet vahinkoa.
Geenimuunneltua soijaa siis ei saa enää syöttää. Tällä hetkellä vielä saa markkinoilta Gmo-vapaata soijaa, joten sen varassa on valkuaisrehut. Tulevaisuudestahan ei tiiä, kuinka pitkälle sitä saa, mutta ainaki nyt mennään näillä. Härkäpapu, herne ja kaura voi tulevaisuudessa ehkä olla jossakin osassa soijan korvaajana, mutta vieläpä siitä ei osaa sanoa oikein mitään.

Snellmanilla myös kaikki tuorelihat on lisäaineettomia, myös marinoidut! Makkaroista yms. on poistettu Fosfaatti, jonka myötä lihapitoisuus nousi 10%, eikä natriumglutamaattiakaan ole käytetty enää muutamaan vuoteen. Myöskään kamaraa ja koneellisest erotettua lihaa ei käytetä.
Käykääs kurkkaamassa Snellmanin periaatteet.
Edistystä siis!
