Kaikenlaista tohinaa ollu tässä parin viikon aikana. Pihakutsujen koulutuksessa käytiin hakemassa uutta intoa, tapaamassa muita pihaneuvojia, syötiin hyvää ruokaa ja samallahan siinä tuli lomailtuakin. Ja oli niin mukavaa! 


Samoin on oltu tuossa mun vanhempien mökillä nyt aika tiuhaan. Tuttavaperheen kans venähti ilta vähän pitkäksi ja päätettiinki jäädä yöksi. Lapset nukahteli kuka minnekin...


Mökissä kun ei ole edes sähkölämmitystä niin 5 pesässä poltettiin puita että saatiin lämpöä taloon. Puuhellalla keitettiin perinteiseen tyyliin pannukahvit. Ja se hiljasuus (sit ku lapset nukahti)  ennenkaikkia on niin korvia hivelevää. En tiiä miks mulla niin ottaa kotona korviin kaikki sähkölaitteiden ja ilmastoinnin hurinat...vaikka ei ne isoja ääniä ole, silti ne vähän häirihtee. Mut tuolla ei häirihteviä hurinoita kuulu.


Mökin pihalla vanhan autotallin päädyssä kasvaa iso ja komea Koiranheisi. Siitä jos joskus kävis nappaamassa pistokkaan ja kasvattais itellekin. Talvipistokkaita tekis melkein mieli kokeilla...saiskohan sitä mitään henkiin?! Nyt Tammikuun aikana pistokkaita ois hyvä kerätä pihan pensaista. Liian myöhään keväällä se ei enää taho onnistua.


Mut nyt mä lähen leipomaan ja illalla taas menoksi...