Niinpä se vaan kevät viipyy, mut ihan mahtavat kestohanget! Kestää juosta ja hyppiä, jopa mönkkärillä pystyy ajeleen ihan täyttäpäätä minne lystää. Enpä muista millon viimeks ois ollu näin kova hanki!Lunta on vielä yli puoli metriä keskimäärin. Lämpimimmistä paikoista on alkanu sulamaan, mut hitaasti tuo nyt lähtee. Toistaalta mukavia nämä aurinkoiset kelit kun saa juosta missä huvittaa eikä uppoa. wink Havuryhmä ja kivikkopenkki vasta ovat paljaana, tosin ei tuo aurinko niille hyvää välttämättä tee, kun maa on jäässä. Mut näin näille on käyny joka kevät ja ei ole ennenkään havut ruskettunu. Sammalleimut on ainuita jotka menee äkkiä rumaksi, mut lisäilin nyt kuusen oksia niiden päälle, ettei enempää menis.


Pensasmagnoliaki pilkistää lumen alta, ihan näyttäis olevan hengissä. Sen luvattiin talvehtivan kolmoselle asti..Samoin kanadanatsaleassa näkyy olevan nuppuja...
tämähän kukkii keväällä ennenku lehdet puhkeaa.Ja yleislumitilanne näyttää tältä, en tiiä pitäskö itkiä vai nauraa?Mut tämä mua meinas melkein itkettää, jäniksen ketaleet oli käyny nipsimässä kuorta omenpuusta. indecision Ei onneks kovin pahasti, tuon voi hoitaa ihan haavanhoitoaineella, en sen kummosempia juttuja sille nyt tee. Katotaan kesällä miten jatkossa käy. Tämä puu on keskimmäinen, se ainut jossa ei ole ollut mitään "karkotinta", eli toisessa puussa on se "nassut pois" - hajupallo, siihen ei ole koskettu. Toisessa taas oli niitä hiuksia pussitettuna sukkahousuihin...sitä on myös vähän nipsitty muutamista oksan päistä.

Eli eipä hajupallon teho ole niin pitävä, kun siinä luvataan, tehon ois nimittäin pitäny yltää tälle puullekin. Nyt lisäilin hangen päälle koivutislettä ja siinä uitettuja hakkeenpalasia. Se ainaki haisee niin äkäselle, että toivotaan ettei jänikset nyt tule toista kertaa. Katotaan.No kylvökset on hyvällä mallilla. Tomaatit kasvaa kovaa vauhtia, saa kohta alkaa koulimaan näitä. Ja nämä siis alakuulla kylvettyjä.Viikolla kylvin lisää, tomaattia, kurkkuja, vesimelonia, paprikaa yms...kultasadettakin! Löyty jostain nettikaupasta kultasateen siemeniä, joille luvattiin kestävyyttä IV-vyöhykkeelle asti? Jopas ois mielenkiintoinen jos sais ne kasvamaan. smiley No toistaseks mikään noista yläkuulla kylvetyistä ei ole vielä itäny, että palaampa siihen aiheeseen lähemmin uudestaan!