Päivää ennen ku lumet tuli, ehdin nämä kuvat ottaa. Nurmikkokin ehti kasvaa tosi tuuheaksi ja kerran kerkesin sen jopa leikatakin. Toivottavasti nyt talvehtii kunnolla, ettei tarvis keväällä paikkailla. Näköjään syyskylvö on nurmikon kannalta parempi kuin kevät, kosteutta riittää niin päivällä kuin yölläkin ja takaa näin tasaiset kasvuolosuhteet itämisen jälkeen. Elokuussa siis kylvetty tämä alue.

Roskapöntön vieressä kukkapenkissä kasvaa kaksi lumipalloheittä vierekkäin..niistä toisen aion kevään tullessa siirtää tuohon porraspieleen, laatoituksen vasemmalle puolen ruusuangervojen viereen. Siellä kasvaa tällä hetkellä loistojasmike, mut näyttäis kituvan niin hitaasti että pitää ehtiä sille parempi, lämpimämpi paikka, vaikka takapihan puolelta. Lumipalloheisi olis tuohon kohti parempi valinta. Ja tuossa missä heidet nyt on, ovat liian lähellä toisiaan. Ei vaan alkuun oikein löytyny paikkaa kummallekin, joten laitoin tuohon.Nytpä sitä on talven aikana aikaa miettiä mitä muuttaa ens kesänä toiseen paikkaan.

Mä en yhtään ite jaksa innostua tuosta lumesta..on jo niin ikävä kesää ett en tiiä kuin tästä talvesta selviää!  no jos tuo joulu vähän piristäis..sen yli kun pääsee niin voi alkaa jo oottamaan kevättä. Tosin eipä kesällä voi hiihtää..vaikka se on talvessa melkeinpä ainoa hyvä puoli.