Nimittäin sairasloma

TIEDOKSI  nyt ihan aluksi kinnulaan ja vihantiin jonne on pihakutsuja sovittu, ne joudun valitettavasti perumaan koko kesäkuulta.

Aamulla ajoin kaivurin pellolle isännälle, vaihdettiin siinä kuskia ja olin jo melkein lähössä pois ,seisoin oviaukossa selkä ulos päin ja pidin ovenreunasta kiinni...ja kuinka ollakaan tuuli nakkas voimalla sen oven kiinni ja oikian käen sormet jäi saranapuolen väliin! Murtumia tuli nimettömään 2, pikkusormeen samoin 2 ja se pikkusormi vielä meni ihan vinksalleen, jotenki kierty se luu vinoon samalla. Että se osaaki olla huono tuuri!!!

Nyt on sit sairaslomaa melkei heinäkuun puoleen väliin asti, toivottavasti se lääkäri sai tuon sormen ny oikiaan asentoon..muuten menee kyllä soittotaito..se kait se tässä eniten huolettaa. Jää nyt puutarhahommatki vähäks aikaa, ei voi piirtää suunnitelmia, ei pitää kutsuja...ei hoitaa lapsia, ei niinku voi tehä melkein mitään!

No semmosta tää elämä on, eikai tällekään mitään voi..popsin nyt vähä aikaa särkylääkkeitä, pitää hakea kirjastosta kasa luettavaa ettei tuu aika pitkäksi.

Kipsi onneksi on komian värinen, edes vähä piristää


Eilen taas kaivelin tuota rinnepenkkiä, valkonen maanpeiteruusu "white cover" ei selvinnykään viime talvesta, tarttee keksiä jotain tilalle. Kumma ku 2 talvea se siinä kuitenki meni, tosin jäi se syksyllä kyllä suojaamatta, että se kait sen vei. No tuoki saa nyt oottaa että käsi paranee..jospa sen vielä ehtis joskus.

 

kirjottaminenki on nyt hankalaa ja hidasta vaan vasemmalla käellä, että päivityksiä tuskin tulee ihan vähään aikaan. Mut nauttikaa te kesästä ja olkaa ahkeria ku pystytte! Aurinkoista kesän jatkoa kaikille lukijoille ja muilleki!