Kattokaa mitä mä sain! Tai siis ostin, keltasen pörssin kautta. Mantiksen puutarhajyrsin, nurmikkopaketilla vielä. Tällasesta oon haaveillu jo kauan, mut en ole raskinu ostaa kun on sen verta arvokas peli kutienki. Nyt sitte otin riskin ja ostin ku kerta tilaisuus tuli. On pikkunen ja kevyt, kantaa yhdellä kädellä ihan kevyesti..ei tartte raahata viimesillä voimilla niinku niitä isoja...


Vanhahan tämä on, suunnilleen 10 vuotias ja viimeset 5 vuotta ollu käyttämättä, mut tosi siisti ja hyvin pelaa. Entinen omistaja tuntu olevan aika huolellista tyyppiä, merkkihuollossa huollattanu ja huollon jäljiltä oli jääny nurkkaan seisomaan. Tän hetkinen  myyntihinta tuolla olis n. 800€ mut tästä maksoin vaan  150€! Toivottavasti nyt toimii jatkossakin, ainaki nyt pelittää ihan moitteettomasti ja tekee hyvää jälkeä. Ihan huippu värkki pihan tekoon, hetkessä vetää nurmikonki ihan nurin, aivan eri peli mitä nämä isot ja raskaat jyrsimet joita saa vuokrattua rautakaupoista. Terät leikkaa maan pinnan rikki ja möyhentää 20 cm syvyyteen asti.


Jotta tähän nyt tulee Töyhtöangervoaita, ei jaksa enää katella tuota rumaa, ammottavaa terassin laitaa ku ei isäntä saa naulattua sitä umpeen..Toivon mukaan ens kesänä pensaat on jo niin isoja, että ne ainaki vähä peittäis näkyvyyttä. Muutama kottikärryllinen turpeista multaa tuohon vielä päälle, vähä kalkkia ja taas voi vetää jyrsimellä sen sekaisin. Sitten vaan tasottelee ja istuttaa..ei vois enää helpompaa olla.  

Vastaavaa laitetta voi siis ostaa uutena Mantis - Finland:lta, jos mieli tekee ja tarve vaatii.