Nyt on kyllä käyny vähä hullusti mun hommille, innostuin niin kovasti näistä suunnitelmien tekemisestä että oma piha on jääny ihan heitteille. Täytyy vähä nyt rajottaa tuota työn määrää, että sais tehtyä pihallaki välillä jotai. Tomaatit ja kurkut istutin tänään kunnolla, siivoilin vähä paikkoja ja järjestin taimia. Nyt on taas kymmenittäin taimipurkkeja kasvihuoneen seinustalla oottamassa maahan pääsyä, juurakoitaki pari pussillista. Mikähän se on ku aina tulee tilattua niitä niin hulluna! Eikä ole edes penkkejä tehtynä..

Pihakutsujen taimetki tuli ja on kyllä tosi hyviä, isoja ja tanakoita. Voin kyllä lämpimästi suositella! Vielä ehtii pitää kutsuja hyvästiki ennen kesää. Mm. tähän rönsytiarellaan oon niin ihastunu, semmonen herkkä ja kaunis kukka, lisäystä taas kevätkukkijoiden joukkoon.

Pihallaki kukkii nyt jo jokapuolella jossaki joku..tästä se kesä alkaa! Nurmikkoki pitäs leikata ku ehtis.

Siinä kivikkopenkistä sammalleimujen kukintaa..

Isorikko muodostaa hauskan pallomaisen kasvuston, osa kyllä vähä heinittyny, pitäs neki kaivaa ylös ja puhistaa. Oikealla jättilaukka nupussa..

Ja tässä mun ensimmäinen tulppaani tälle keväälle. Nyt tosin jo muutama muukin on auennut. Tulppaanin takana valkoista särkynyttäsydäntä.

Narsissien kukinta on parhaimmillaan, kevätvuohenjuuri vasta aloittelee.

.

Omenapuun alla kukkii rönsyleimu..vieressä kiven takana valkoinen villatunturihärkki..

Mansikkamaa kaipais siistimistä jo kiireellä. Jos huomenna ei sada vettä niin sitten teen sen! Ja leikkaan sen nutrsin, ja istutuan ehkä muutaman kukan..ja sen semmosta.

Ja lopuksi kaikkein paras, tämä ihana purppuratuomi kukassaan! Tätä kukintaa oon oottanu jo viimeset 5 vuotta ja kyllä kannatti  Tämä on kyllä kukkivista puista yks kauneimpia!